Workshop in de Beurs van Berlage (100% Corona proof)

‘Het leven is te kort om slechte wijn te drinken…Leer kiezen welke wijn wél de juiste is’

Ontdek jouw wijnvoorkeur met Château Petri en I Love Food & Wine. Een unieke ervaring in een prachtige historische ambiance die je binnen een paar uur de juiste tools geeft om veel zekerder te worden van jouw wijnkeuze. Doe je mee? 

Kom op zeventien september luisteren, proeven én je eigen wijnsmaak ontdekken tijdens de ‘Wijn in de Beurs’-workshop in Amsterdam. In het glas komen tien klassiekers van wijnwinkel Grapedistrict

slide
slide
slide
slide
slide
Prev
Next

Wijnproeven op unieke locatie

In de prachtige zaal van de Beurs van Berlage in hartje Amsterdam geeft Petri Houweling van Château Petri een unieke workshop. Je wordt stukken wijzer -en zekerder- door haar ‘to the point’-uitleg over de basistheorie van wijn. Ze gaat je leren echt wijn te proeven, en vertelt het verhaal achter de mooiste wijn-spijscombinaties. Ook laat ze je ervaren welke wijnglazen je moet gebruiken, en ga zo maar door. Kortom: je duikt 2,5 uur onder in de wondere wereld van wijn.

Hoe en wanneer?

Onder leiding van Register Vinoloog, wijndocent en -journalist Petri Houweling van Château Petri ga je aan de slag. De 10 wijnen die je gaat proeven, komen van Grapedistrict, en deze zijn achteraf ook te bestellen. Het wijn-spijs verhaal komt van I Love Food & Wine.

Datum: donderdag 17 september 2020

Tijd: 19.30 tot 22.00 uur

Deelname:  € 45,00

Geen deelname onder de 18 jaar

 

Share
Dit bericht was geplaatst op 31 augustus 2020, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet.