Château Petri

Wijn is leuk, wijn is spannend, wijn is sexy.. tenminste, als je er iets van afweet.

Ik ben Petri, van Château Petri, geregistreerd vinoloog en duizendpoot in de wijn.  En ik kan je helpen verdiepen in de wereld van wijn, van smaak en van de herkomst ervan. Ik verzeker je, er gaat een wereld van wijnplezier voor je open.

Weet je bijvoorbeeld welke wijnpersoonlijkheid jij bent? En niet onbelangrijk: wat de beste wijn-spijs combinatie voor jou is? Ben je een fan van het klassieke Europa of juist van de nieuwe wereldwijnen. Dit zijn allemaal vragen waar ik jou een antwoord op kan geven.

Als Château Petri  geef ik (fysiek en online) wijnles op alle SDEN niveaus,  organiseer ik relaxte wijnreizen op maat, en publiceer regelmatig over wijn in diverse media. Ik organiseer grote proeverijen, bijvoorbeeld voor 100 Grand Cru Bordeaux huizen maar ook die leuke wijnworkshop bij jou thuis.

Heb je advies nodig over welke wijnen passen bij dat belangrijke diner? Wil je wijn-spijs tips? Of gewoon weten waar je welke wijn koopt?  

Ik kan je ermee helpen. 

Geïnteresseerd? 

info@chateau-petri.com of 06-54653803

Share
Dit bericht was geplaatst op 27 december 2021, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet.